Javautvecklare

Solna | Bunden

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

1 september 2019

Ansök på ecutbildning.se

Sista ansökningsdatum

Kontakta utbildningsanordnaren

Platser

25

Om utbildningen

Java är ett av världens största programmeringsspråk och finns i stort sett överallt; i mobiltelefoner, bärbara datorer och spelkonsoler. Allt fler företag är nischade mot programmeringsspråket Java som implementeras i allt fler system och de är i behov av driftiga utvecklare.

Vad innebär yrket?
Som Javautvecklare arbetar du som programmerare och skriver kod i främst i det plattformsoberoende programmeringsspråket Java. Med hjälp av Java kan du skapa olika typer av mjukvarusystem, allt från serverbaserade backend-system och webblösningar till olika inbyggda system och mobila applikationer.

Varför ska du gå denna utbildning?
Utbildningen Javautvecklare är framtagen tillsammans med företag i branschen. Det innebär att du kan vara säker på att du får de kunskaper och färdigheter som faktiskt efterfrågas ute på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb efter examen.

Utbildningen varvar teori med praktik och under utbildningens gång kommer du även att ha s.k. LIA (Lärande i Arbete) vilket gör dig väl förberedd för din framtida yrkesroll.

Vem är du utbildningen?
Du har ett stort intresse för och viss erfarenhet av programmering och en stark vilja att vidareutveckla dig inom detta område. Java intresserar dig och du vill få spetskompetens och praktisk erfarenhet i programmeringsspråket.

Vad blir du efter examen?
Efter utbildningen kan du bland annat arbeta som:
-Javautvecklare
-Applikationsutvecklare
-Webbutvecklare
-Mobilutvecklare

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

EC Utbildning AB Stockholm