Webbutvecklare inom .NET

Helsingborg | Bunden

Välrenommerad utbildning tillbaka igen! Bli en tekniskt duktig systemutvecklare inom .NET och i agila projekt med SCRUM, är en eftertraktad kompetens.

Omfattning 400 poäng (ca 2 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

2 september 2019

Ansök på ecutbildning.se

Sista ansökningsdatum

30 april 2019

Platser

28

Om utbildningen

Du behövs verkligen, kika bara efter alla jobbannonser inom detta
Företagen blev överlyckliga då vi fick denna välrenommerade utbildning till Helsingborg igen!
Hela Öresundsregionen efterfrågar denna kompetensen.
Ta dina programmeringskunskaper till nästa nivå och få en av marknadens mest efterfrågade kompetensprofiler! I den här utbildningen specialiserar du dig på webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och programmeringsspråket C#.
I utbildningen ingår att utveckla interaktiva webbsidor, applikationer och gränssnitt mot användare, databasdesign samt plattformsoberoende multimediaapplikationer för webbpublicering.
Utbildningen kommer att genomsyras av att arbeta med systemutveckling i agila team med Scrum. Självklart är små och större projekt samt kommunikation viktiga ingredienser i utbildningen.

Driv & trivsel
Vi kommer att kämpa hårt tillsammans i en trevlig atmosfär för att du ska bli ”hett eftertraktad på arbetsmarknaden”. Du kommer att få arbeta mycket med den senaste tekniken och praktiskt få lösa uppgifter precis som på ditt framtida arbete. Det ger dig känslan att ”du kan dina saker”. Ditt eget driv bestämmer hur långt du vill och kan gå!
Vi vet att de studerande trivs att studera hos oss. Du är hjärtligt välkommen att komma hit och prata med dem själv om du vill.

Innehåll
Du kommer att få färdigheter i att planera, utföra och identifiera resurser för att utföra, specialiserade arbetsuppgifter som webbutvecklare i .NET. Du kommer att lösa sammansatta problem i yrkesrollen som webbutvecklare.
Kommunicera åtaganden och lösningar gällande webbutveckling i yrkesrollen som webbutvecklare på såväl svenska som engelska. Eftersom kraven på en systemutvecklare ökar, ingår det kunskaper och kompetenser inom både backend och frontend, för att förstå helheten.

Följande kunskaper utöver de som redan nämnt kommer du med glädje att få ta del av bl a:
C# & .NET, MVC, JavaScript, HTML&CSS, WebAPIer är bara några av kurserna.
Läs vidare på vårt produktblad och tag gärna kontakt om du undrar över något. Kika in på vår hemsida.

LIA-kurserna på 7+12 veckor genomförs ute på företagen och ger dig en bra möjlighet att presenterad dig och dina kunskaper redan under utbildningen. Din kompetensprofil kommer att vara väldig attraktiv och speciellt med ett examensbevis i handen!


Behörighet till utbildningen: Grundläggande behörighet samt särskild behörighet, Matematik 2 och Programmering 1, se mer info på vårt produktblad på vår hemsida.

- Är du villig att ge järnet under 2 år?
Sök då in till oss nu!

Senast den 30 april behöver vi få in din ansökan. Är den komplett med betyg direkt så går hanteringen snabbt.
Sök via www.ecutbildning.se (hittar du inte den kontakta oss direkt).

Vi kommer att starta utbildningen på plats i Helsingborg den 2 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

EC Utbildning AB Helsingborg