Arbetsledare - specialisering trädgård

Båstad | Distans

Behovet av arbetsledare inom trädgårdssektorn är mycket stort. Utbilda dig till en ledare och var med och led trädgårdsbranschen in i framtiden!

Omfattning 120 poäng (ca 1 år)

Examen Ingen examen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska

Studietakt 50%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 0

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

21 januari 2019

Ansök på akademi.bastad.se

Restplatser finns!

Sista ansökningsdatum

14 oktober 2018

Platser

30

Om utbildningen

Vill du vara med och leda trädgårdsbranschen in i framtiden?
Detta är utbildningen för dig som har erfarenhet av och trivs med att arbeta inom trädgårdssektorn och vill få god kompetens att leda personal och verksamheter inom denna framtidsbransch. Den ger dig verktygen för att utvecklas till en god ledare inom trädgårdsbranschen i allmänhet, och inom trädgårdsanläggning och skötsel av utemiljöer i synnerhet.

Behovet av arbetsledare inom trädgård ökar då det är en växande bransch i snabb utveckling och på grund av stora pensionsavgångar. Det gör att yrkesrollen är mycket eftertraktad! Efter utbildningen kommer du att kunna bidra till ett positivt ledarskap och i att leda och motivera medarbetare i den dagliga verksamheten.

Utbildningen är anpassad till branschen och dess villkor. Den är därför utformad som en distansutbildning med 6 fysiska träffar om sammanlagt 120 YH-poäng. Den går på halvfart, vilket gör att den är totalt 48 veckor lång. Den börjar i januari och slutar i mars året därpå. Den har ett långt uppehåll under högsäsongen, så att man ska kunna arbeta samtidigt. Utbildningen är alltså till för dem som redan har erfarenhet av trädgårdsbranschen och som redan kan hantverket.

Utbildningen skapar goda möjligheter för både en personlig och en karriärmässig utveckling. Den lägger stor vikt vid ämnet arbetsledning och går igenom juridiken som gäller arbetsledare inom trädgård. Utbildningen ger dig också kompetens för att arbeta kvalitets- och miljöfokuserat för en hållbar utveckling. Den ger även kunskaper och färdigheter i byggprocessens olika skeenden. Undervisningen innehåller en unik kombination av kurser som ger dig de rätta kunskaperna för att bli framtidens ledare i trädgårdsbranschen.

Denna utbildning är därför unik i sitt slag i Sverige!

KURSER
Att leda personal, 30 YH-poäng
Juridik för arbetsledare inom trädgård, 20 YH-poäng
Kvalitet och miljö, 20 YH-poäng
Upphandling och kalkylering, 30 YH-poäng
LIA – arbetsledning, 20 YH-poäng

(5 YH-poäng motsvarar en veckas heltidsstudier)

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

Båstad kommun Akademi Båstad