YH-berättelser

Här kan du läsa, titta och lyssna på olika röster från yrkeshögskolor över hela landet. Låt dig inspireras av andras erfarenheter av YH!

Filmer om yrkeshögskolan

Hur funkar en YH-utbildning? Vad är det som utmärker utbildningsformen? Vad är fördelarna med att välja en utbildning på just yrkeshögskolan?

Intervjuer med studenter

Här kan du läsa intervjuer med studerande på olika YH-utbildningar. Varför valde de just sina utbildningar, och vad tänker de om framtiden? Nya intervjuer läggs ut efter hand.

Studentbloggar

På yrkeshögskolan kan du läsa till yrken inom allt mellan himmel och jord. Här har vi samlat bloggar, skrivna av både studerande och klasser, som beskriver vardagen på och kring en YH-utbildning. Följ, läs och låt dig inspireras!

Yrkeshögskolan på Facebook

Häng med i diskussionerna kring YH, eller läs de allra senaste nyheterna. På vår Facebooksida hittar du intressanta artiklar, tips på nya utbildningar, information om restplatser, pluggtips och annat skoj som har med yrkeshögskolan att göra. Har du frågor kring dina studier, eller kanske vill tipsa oss om något? Skicka oss ett meddelande!