YH-mässa i Örebro

Studentum arrangerar Örebros enda utbildningsmässa endast för Yrkeshögskolor. Här kan du träffa yrkeshögskoleanordnare från Örebro och närliggande städer, samt från resten av landet. Under dagen kommer du att kunna ta del av seminarier med skolorna samt intressanta föreläsningar, schema över seminarier och föreläsningar kommer inom kort.

Datum: Torsdag den 2 mars 2017
      Tid: 10:00-18:00
      Plats: Conventum, Club 700, ingång från Drottninggatan 42

Mer information om Studentums YH-mässa i Örebro

Studentums YH-mässa arrangeras i fler städer

Studentum arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro under mars 2017. Alla Studentums YH-mässor är kostnadsfria att besöka och under dagen kommer det hållas flera intressanta seminarier för besökarna. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.

YH-mässa i Göteborg

Studentum arrangerar en YH-mässan i Göteborg den 9 mars 2017. Här kan du träffa yrkeshögskolor från Västra Götaland med omnejd och hitta utbildningen för dig. Det är kostnadsfritt att besöka mässan.

Datum: Torsdagen den 9 mars 2017
      Plats: Ullevi, Restaurang & Konferens

Läs mer om Studentums YH-mässa i Göteborg här

Studentums YH-mässa arrangeras i fler städer

Studentum arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro under mars 2017. Alla Studentums YH-mässor är kostnadsfria att besöka och under dagen kommer det hållas flera intressanta seminarier för besökarna. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.

YH-mässa i Malmö

Studentum arrangerar södra Sveriges enda utbildningsmässa enbart för yrkeshögskolor den 15 mars 2017. Här kan du träffa yrkeshögskoleanordnare från hela Skåne med omnejd.

Datum: Onsdagen den 15 mars 2017
      Plats: Glasklart, Dockplatsen 1 i Malmö

Mer information om Studentums YH-mässa i Malmö

YH-mässa i Göteborg

Metro arrangerar en mässa om yrkeshögskoleutbildning den 27-28 mars 2017 i Göteborg.

Datum: Måndagen den 27 mars och tisdagen den 28 mars 2017
      Tid: 12-18
      Plats: Göteborg, Svenska mässan

Mer information om Metros YH-mässa

Informationsmöte om yrkeshögskolestudier

I samband med YH-mässan önskar vi dig som studie- och yrkesvägledare varmt välkommen till ett informationsmöte med handläggare från Myndigheten för yrkeshögskolan som kommer att informera om behörighet som krävs för att gå en YH-utbildning. Tid och plats för informationsmötet är 27 mars kl.11:00.

Anmäl intresse. Vänligen ange vilken stad som ni tänker delta.

Metros YH-mässa arrangeras i fler städer

Metro arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm och i  Göteborg under 2017. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.

YH-mässa i Stockholm

Studentum arrangerar en YH-mässan i Stockholm den 29 mars 2017. Här kan du träffa yrkeshögskolor från Stockholm med omnejd och hitta utbildningen för dig. Det är kostnadsfritt att besöka mässan.

Datum: Onsdagen den 29 mars 2017
      Plats: Pelarsalen, Norra Latin - Drottninggatan 71B i centrala Stockholm

Mer information om Studentums YH-mässa i Stockholm

• april 2017

YH-mässa i Stockholm

Metro arrangerar en mässa om yrkeshögskoleutbildning den 4 april 2017 i Stockholm.

Datum: Tisdagen den 4 april 2017
      Tid: 11-19
      Plats: Stockholm, Kulturhuset

Mer information om Metros YH-mässa

Informationsmöte om yrkeshögskolestudier

I samband med YH-mässan önskar vi dig som studie- och yrkesvägledare varmt välkommen till ett informationsmöte med handläggare från Myndigheten för yrkeshögskolan som kommer att informera om behörighet som krävs för att gå en YH-utbildning. Tid och plats för informationsmötet är 4 april kl.09:30.

Anmäl intresse. Vänligen ange vilken stad som ni tänker delta.

Metros YH-mässa arrangeras i fler städer

Metro arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm och i  Göteborg under 2017. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.