• mars 2017

YH-mässa i Göteborg

Metro arrangerar en mässa om yrkeshögskoleutbildning den 27-28 mars 2017 i Göteborg.

Datum: Måndagen den 27 mars och tisdagen den 28 mars 2017
      Tid: 12-18
      Plats: Göteborg, Svenska mässan

Mer information om Metros YH-mässa

Informationsmöte om yrkeshögskolestudier

I samband med YH-mässan önskar vi dig som studie- och yrkesvägledare varmt välkommen till ett informationsmöte med handläggare från Myndigheten för yrkeshögskolan som kommer att informera om behörighet som krävs för att gå en YH-utbildning. Tid och plats för informationsmötet är 27 mars kl.11:00.

Anmäl intresse. Vänligen ange vilken stad som ni tänker delta.

Metros YH-mässa arrangeras i fler städer

Metro arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm och i  Göteborg under 2017. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.

• mars 2017

YH-mässa i Stockholm

Studentum arrangerar en YH-mässan i Stockholm den 29 mars 2017. Här kan du träffa yrkeshögskolor från Stockholm med omnejd och hitta utbildningen för dig. Det är kostnadsfritt att besöka mässan.

Datum: Onsdagen den 29 mars 2017
      Tid: 10.00-18.00
      Plats: Pelarsalen, Norra Latin - Drottninggatan 71B i centrala Stockholm

Mer information om Studentums YH-mässa i Stockholm

Studentums YH-mässa arrangeras i fler städer

Studentum arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro under mars 2017. Alla Studentums YH-mässor är kostnadsfria att besöka och under dagen kommer det hållas flera intressanta seminarier för besökarna. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.

• april 2017

YH-mässa i Stockholm

Metro arrangerar en mässa om yrkeshögskoleutbildning den 4 april 2017 i Stockholm.

Datum: Tisdagen den 4 april 2017
      Tid: 11-19
      Plats: Stockholm, Kulturhuset

Mer information om Metros YH-mässa

Informationsmöte om yrkeshögskolestudier

I samband med YH-mässan önskar vi dig som studie- och yrkesvägledare varmt välkommen till ett informationsmöte med handläggare från Myndigheten för yrkeshögskolan som kommer att informera om behörighet som krävs för att gå en YH-utbildning. Tid och plats för informationsmötet är 4 april kl.09:30.

Anmäl intresse. Vänligen ange vilken stad som ni tänker delta.

Metros YH-mässa arrangeras i fler städer

Metro arrangerar yrkeshögskolemässor i Stockholm och i  Göteborg under 2017. Myndigheten för yrkeshögskolan kommer att medverka som utställare på samtliga.